Running frames voor Atletiekvereniging MPM Hengelo

Categories: Doelen en diensten

Author

Meindert Zeeuw

Share

Categories: Doelen en diensten

Author

Meindert Zeeuw

Share

Datum gepubliceerd:

12 maart, 2024

Deel dit bericht:

Running frames voor Atletiekvereniging MPM Hengelo

๐‹๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐› ๐‡๐ž๐ง๐ ๐ž๐ฅ๐จ ๐๐ซ๐š๐š๐ ๐ญ ๐›๐ข๐ฃ ๐š๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐ง๐ง๐ข๐ง๐  ๐Ÿ๐ซ๐š๐ฆ๐ž๐ฌ

Lions Hengelo heeft met een bedrag van โ‚ฌ 1.000,- de mindervalidesport gesteund. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen door middel van een running frame, toch lopen of rennen (zie de foto).
De running frames zijn erg gewild, mede door de Frame Running wedstrijd tijdens de Special Olympics Nationale Spelen in Twente. Daar was frame running voor het eerst een onderdeel binnen de atletiek.

Er worden veel aanvragen voor frames gedaan, maar voor de aanschaf is te weinig geld. Met dit bedrag, hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan de toegankelijkheid van sport voor mindervaliden. Op de foto zijn te zienย Ruud Marresย van LC Hengelo en Gerlinde Huizing van Atletiekvereniging MPM in Hengelo.

Bent u betrokken bij een goed doel in Hengelo en vraagt u zich af wat de Lions voor u kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact met ons op!