Mis de Haringparty Hengelo 2024 niet! Vorig jaar was een ongekend succes en daar doen we nu nog een schep bij op. Ontdek hoe deze spraakmakende gebeurtenis een opbrengst van € 39.000 voor goede doelen Stichting de Kapberg en Broedplaats Oogst behaalde. We kozen voor een nieuwe aanpak van dit jaarlijkse evenement met de opwindende Amerikaanse Veiling en een betoverende nieuwe locatie: het Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo. Van het goede doel, de culinaire omlijsting tot aan ontmoetingen, beleving, entertainment en natuurlijk, de smaak van heerlijke haring.

Markeer 13 juni vanaf 16.00 uur in je agenda voor een event vol verrassingen en geniet van het beste wat Hengelo te bieden heeft!

Op dit moment is gedoneerd:

€ 2500

Doneren aan de Haringparty

Overweeg je nog of je deel wilt nemen aan de veiling of is een veiling niet helemaal jouw ding? Maar ondersteun je wel graag het goede doel? Doneer dan een bedrag naar keuze! Jouw bijdrage maakt écht een verschil.

PRINS BERNHARD PLANTSOEN,
HENGELO,
Haringparty voor het goede doel

Donderdag
13 juni 2024

Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo

vanaf 16.00 uur

Het programma

CHRIS
TYLER

GOOCHELAAR

FEEST
& DJ

MUZIEK

BROOD MET SPELEN

ETEN & DRINKEN

HET
EERSTE
VAATJE

VEILING

De goede doelen

School’s cool Twente

School’s cool Twente koppelt jongeren aan een vrijwillige thuismentor. Ze geven persoonlijke, langdurige begeleiding aan leerlingen van 11 tot 18 jaar, zodat zij succes op school kunnen boeken. Zo draagt School’s cool Twente bij aan kansengelijkheid in Twente.

Leendert Vriel

‘Er zijn’ als het nodig is.

De vrijwilligers van Leendert Vriel Hengelo, Borne e.o. maken thuis sterven in de vertrouwde omgeving mogelijk. Zij staan klaar met zorg, ondersteuning en helpen bij het rouwproces na het overlijden van de dierbare. ‘Er zijn voor elkaar’ was nog nooit zo belangrijk. “Onze getrainde vrijwilligers ondersteunen gezinnen en families van de dierbare in de vorm van waakdiensten en lichte verzorging. Dit kan zowel ’s nachts als overdag. Aan huis, maar ook in een zorginstelling.” Aldus Silvia Wigger, coördinator van Leendert Vriel.

Jouw donatie draagt bij aan het optimaliseren van onze zorg en begeleiding van de vrijwilligers. Daarnaast ondersteun je ons bij het werven en trainen van vrijwilligers en help je nieuwe hulpvragen realiseren.

Op de hoogte blijven?