Asperge actie

Lions Hengelo Asperge actie 2024

Twents Aspergekistje

Lions Club Hengelo heeft in samenwerking met zusterclub Lions Borne en met lokale leveranciers en producenten, weer een compleet asperge maaltijdpakket voor 2 à 3 personen samengesteld. De asperges zijn uiteraard vers gestoken en vacuüm verpakt om de beste kwaliteit te waarborgen! Klik hier voor de inhoud van het kistje.

Op donderdag 16 mei 2024 kunt u het Twents Aspergekistje tussen 15.00 en 19.00 uur afhalen aan de zijkant bij Hotel ’t Lansink. Lions staan daar met een koelwagen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om een doos met 3 x 2 heerlijke witte wijnen te bestellen. De kosten van de wijn bedragen 65 euro per doos van 6 flessen. De leverancier doneert via Lions Hengelo 15 euro per doos aan het goede doel. Van ieder verkocht Aspergekistje gaat via Lions Hengelo 8 euro naar het goede doel. Daarnaast doet onze zustervereniging Lions Borne, waar we de kistjes van betrekken, ook nog een duit in het zakje.

Het goede doel van deze asperge- en wijnactie is: “Mijn Droomkamer”. Meer info over dit doel is te vinden op mijndroomkamer.nl